Fashion Boys

Update: corona-maatregelen. Service aan huis.

Omdat onze zorgsector kreunt onder het stijgend aantal opnames COVID-19 patiënten heeft de federale regering beslist om niet essentiële winkels te sluiten. Nuyts Heren hoort hier ook bij. Onze winkel gaat tijdelijk dicht, maar niet onze service! We komen tot bij u.

Hoe gaan we tewerk?

 

1.   Neem contact met ons op
Dit kan telefonisch op dinsdag, donderdag en zaterdag van 9u00 tot 10u00 (
014/30.00.42) of stuur een mail naar info@nuytsmode.be

2.    Doe inspiratie op
We posten regelmatig artikelfoto’s op instagram en facebook met vermelding van de prijs. Ook op onze websitewww.nuytsmode.be vindt u foto’s van de nieuwe collectie terug. Bent u in de buurt? Kijk even in onze etalages. Ook deze zijn recent vernieuwd.

3.    Vertel ons wat u nodig heeft
Bent u op zoek naar een hemd, een broek, een warme trui of een nieuwe winterjas? In een kledingadviesgesprek kiezen we de gepaste kledij voor u. In ons adviesgesprek maken we ook meteen een afspraak voor levering bij u thuis.

4.    Levering aan huis
Met onze beperkte selectie komen we naar u thuis op het afgesproken moment. Voor uw en onze veiligheid komen we niet binnen. U past de kledij en u speldt ook zelf af. Retouches worden in onze atelier uitgevoerd en worden kosteloos nageleverd.

5.    Schenk een kledingbon cadeau
Wenst u iemand te verrassen met een cadeaubon of een kledingstuk als cadeau? Wij zorgen voor een mooie, stijlvolle cadeauverpakking en leveren/verzenden kosteloos.

6.    Betaal per overschrijving
De aankoop van uw kledij betaalt u per overschrijving.

We hopen u zo op een veilige manier te kunnen blijven bedienen, met het in acht nemen van de veiligheidsvoorschriften.

 

We wensen u veilige, mooie en modieuze dagen.

Gepubliceerd op 2020/11/06