Fashion Boys

Modeweek

Man met gestreepte trui van State of Art
Van dinsdag 24 t/m zaterdag 28 september: modeweek met voorstelling nieuwste herfstcollectie 2024

We hebben goed nieuws voor u! Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 september (zondag gesloten) organiseert Nuyts Herenmode in Meerhout een speciale modeweek, waarin we de nieuwste herfstcollectie 2024 graag aan u voorstellen.

Onze nieuwe collectie brengt de laatste trends in herenkleding samen met de kwaliteit en service die u van ons gewend bent.
Ontdek onze klassiekers, aangevuld met trendy items van gekende merken zoals State of Art, Zilton, Antwrp, Fynch Hatton, Desoto, Atelier Noterman, Zuitable, Immediate, ....

Of u nu op zoek bent naar een stijlvol kostuum, een warme trui of een sportieve maar hedendaagse outfit, bij ons vindt u het allemaal!

 

Exclusieve actie tijdens de modeweek

Om deze modeweek nog specialer te maken, krijgt u 10% directe korting meteen verrekend aan de kassa. Dit is het perfecte moment om uw favoriete stukken uit de nieuwe collectie te scoren. Kom langs, laat u inspireren door de nieuwste mode en maak gebruik van deze mooie korting. Ons team staat voor u klaar om u persoonlijk te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de perfecte outfit.

 

Gepubliceerd op 2024/09/22