Fashion Boys

Champagneweekend 30 september & 1 oktober: open op zondag

champagneweekend 30 september en 1 oktober april 2023
Toast samen met ons op de komst van de herfst! We lanceren de nieuwe herfstcollectie tijdens het Champagneweekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober.

De bladeren veranderen van groen naar warme tinten, variërend van rood en oranje tot geel. Het weer wordt koeler en de dagen korter. De herfst luidt het begin in van gezellige momenten binnenshuis. Momenten om naar uit te kijken. Toast samen met ons op de komst van de herfst! We lanceren de nieuwe herfstcollectie tijdens het Champagneweekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober.

Nuyts heren biedt als multibrand store collecties aan van topmerken zoals Zilton, State Of Art, Alberto, Antwrp, Digel, Terre Bleue, Roy Robson, Fynch-Hatton en vele andere.

Champagneweekend
Dit weekend schenken we tijdens uw bezoek een glaasje champagne. Ideaal om de kleuren en stijlen van het nieuwe herfstseizoen te ontdekken.

Openingsuren
zaterdag 30 september van 09u30 tot 18u00
zondag 1 oktober van 09u30 tot 17u00

Ervaar de nieuwe modecollecties voor de man. Ons gemotiveerd team geeft u graag stylingadvies en helpt u mee op zoek naar een geschikte outfit: casual of feestelijk.

Gepubliceerd op 2023/09/27